Vprašajte nas

Montaža knauf sten

Pošlji povpraševanje

Lokacija


Storitev


Telefon


E-pošta


Vprašanje

AKCIJA

Montaža knauf sistema -10%. 


Popust velja le na delo in ne na material. 
Pokličite za informativno ponudbo 070 726 107.
Pišite za informativno ponudbo infoping@gradbena-dela.si.

 

Montaža knauf sten

Knauf suhomontažni sistemi omogočajo hitro in učinkovito gradnjo. Namenjeni so izvedbi notranjih zaključnih gradbenih del. Pri tem pa omogočajo zvočno in toplotno izolacijo ter negorljiv gradbeni material. 

Nudimo vrsto izvedb s knauf sistemi, kot so izdelava mansard, predelnih sten, spuščenih stropov, kaset za drsna vrata ter ostala suhomontažna dela. Uporabljamo mavčne plošče Knauf in plošče Armstrong. S predelnimi stenami iz knaufa si lahko poljubno oblikujemo bivalni prostor.

Izdelava knauf stene je hitra, cenovno ugodna, pri izdelavi se zelo malo praši, cela konstrukcija pa je majhne teže.

 

Kvalitetno opravimo

Brez skritih stroškov

Nikoli ne zamujamo

Za sabo vedno pospravimo

Knauf storitve

Mansarde

Izkoristite prostor pod streho in si ustvarite svoj kotiček, saj mansardo preuredimo v funkcionalno stanovanje. Pri izvedbi takšnih prostorov moramo biti pozorni na to kako bomo najbolje izkoristili podstrešni prostor. Pri izvedbi mansardnega stanovanja s knauf ploščami vam svetujejo naši strokovnjaki z večletnimi izkušnjami.

Knauf predelne stene

Učinkovita rešitev za pregraditev prostora so predelne stene iz knaufa. Z izolacijo poskrbimo za zvočno in toplotno zaščito, in pri tem skrijemo tudi vso instalacijo v predelne stene. Postavitev je hitra in mogoča na katerikoli podlagi. Po potrebi vgradimo tudi suhomontažna vrata.

Spuščeni knauf stropovi

Spuščen strop je primeren za vsak prostor, in sicer iz različnih razlogov: znižanje prostora, prikrivanje dotrajanih obstoječih stropov ali pa enostavno zaradi lepšega izgleda, da z njim popestrite prostor. Ob vsem tem, pa omogoča tudi vgradnjo prezračevanja, električne napeljave, ozvočenja in svetilnih teles. Z izolacijo dodamo še toplotno in zvočno zaščito. Spuščeni strop vam izdelamo iz mavčnih plošč, ki so pritrjene na kovinsko podkonstrukcijo.

Kasete za drsna vrata

Drsna vrata delujejo tiho in hkrati povezujejo ali ločujejo prostore in zagotavlja funkcionalost za dolgo dobo. Vgrajujejo se v predelne stene, kot stenska obloga in so primerna zlasti takrat, ko se soočamo s prostorsko stisko. Vrata se ne odpirajo v prostor, temveč jih potisnemo v steno.

Spuščeni stropi Armstrong

Armstrong je namenjen predvsem za večje prostore kot so pisarne, šole, delavnice, trgovske centre, salone, skladišča...lahko pa ga uporabite tudi v bivalnih prostorih. Lahko so mineralni, kovinski ali leseni, ki ustvarijo povsem izvirne in tople notranje ambiente.